• Accessoires
  • Recepten
  • Support

Bastard Ambassadeurs...

Big Peat

Big Peat is een toonaangevende Islay Blended Malt Scotch whisky, met bijzondere aandacht voor rokerige Small Batch en Single Cask whiskybottelingen. Big Peat is onderdeel van de reeks Remarkable Regional Malts van onafhankelijke bottelaar Douglas Laing. Het doel van Douglas Laing is na 75 jaar onveranderd: het overtreffen van de verwachtingen van klanten en consumenten over de hele wereld, door het aanbieden van de meest speciale, kwalitatieve en unieke Schotse whisky’s.

Arnaud Delvenne

Arnaud Delvenne was finaliste van het tv-programma Top Chef 2022 in Frankrijk en is nu fanatiek BBQ'er en trots op zijn Bastard.

Andrew Clark

Andrew Clark is een wel bekende chef in de Britse culinaire scene met meer dan 25 jaar ervaring in de horeca.

Howard Komproe

Howard Komproe is een getalenteerde Nederlandse komiek, cabaretier en fervent BBQ-liefhebber, en staat bekend om zijn unieke humor en BBQ-skills.

Klaus Breinig

Klaus Breinig heeft menig BBQ prijzen op zijn naam staan waaronder dé World BBQ Champion en de WBQA Grillweltmeister

Henk Schiffmacher

Henk Schiffmacher is een fenomeen in de Internationale tatoeagewereld.

Laurens ten Dam

Laurens ten Dam is voormalig Nederlands wielrenner, en reed in 2019 voor CCC Team. 

Baggi Begovic

Ajdin Begovic, ook wel bekend als DJ Baggi Begovic is één van de bekende DJ's van Nederland en draait over de hele wereld.

Jord Althuizen

Zoals Jord Althuizen altijd zegt: "Barbecueën is meer dan een kooktechniek: het is een way of life! And we eat, sleep and breath BBQ!"

Jörgen Raymann

Jörgen Raymann ook wel bekend als Tante Es heeft samen met zijn vrouw een kookboek uitgebracht; Koken met Tante Es

Leo Alkemade

Leo Alkemade wel bekend als acteur, cabaretier en als schrijver maakt de lekkerste gerechten klaar van zijn Bastard voor zijn familie.

Susan Aretz

Susan Aretz is een culinaire duizendpoot, kookboekenauteur, en gek op BBQ'en en borrelen.

Wolter Kroes

Wolter Kroes, één van de weinige die zingt en BBQ't tegelijk. Hij heeft dan ook niet één, maar zelfs twee Bastards in zijn tuin staan.

Sanne Vogel

Sanne Vogel, welbekend als Nederlandse filmactrice, schrijfster en theaterregisseur, maakt de lekkerste vegan gerechten klaar op haar Bastard.