• Of het nu sneeuwt of juist bloedheet is, The Bastard staat buiten op je te wachten om een mooi stuk vlees, een verrassende groente of verse vis te bereiden.

    • Meet the
     accessories
 • Recepten
 • Contact
    • Beluister hier de lievelingsnummers van onze eigen Bastard ambassadeurs!

Ontmoet

Jörgen Raymann

Jörgen Raymann ook wel bekend als Tante Es heeft samen met zijn vrouw een kookboek uitgebracht; Koken met Tante Es

Korte biografie

Als kind was Jörgen als gefascineerd door televisie. Zo begon hij op zijn 13-jarige leeftijd met een vakantiebaantje bij de nationale zender van Suriname. Nadat de cabaretavonden in zijn eigen restaurant in Suriname een groot succes waren, werd Jörgen gevraagd voor de televisie. In 1998 kwam hij met een theatershow naar Nederland, en deed auditie voor een Comedy programma. In 2001 kreeg hij dan ook zijn eerste late night programma, dankzij het succes hiervan zijn er nog 4 andere programma’s gemaakt.

Naast zijn tv-carrière is Jörgen ook motivational speaker en gaat geregeld langs bij organisaties, overheid en jongeren. Zoals Jörgen zegt; ‘Ik geloof in de kracht van de mensen’.

Het typetje Tante Es zit nog bij de meeste mensen op het netvlies gebrand. Tijdens corona is Jörgen dan ook begonnen met het maken van zijn eerste kookboek. In dit kookboek staan de lekkerste Surinaamse recepten die uiteraard ook goed te maken zijn op een BBQ.

De Surinaamse kip is wel een van de favoriete gerechten bij de Raymannen thuis. Surinaamse kip bakken in de pan is lekker, maar als je de Surniaamse kip op The Bastard grilt is hij nog lekkerder. Een ander favoriet BBQ-recept van Jörgen is zijn Surinaamse eendenborst. Binnen één uur is The Bastard aangestoken, de marinade gemaakt, de eendenborst gegrild, de saté gemaakt en alles opgegeten. Het is niet moeilijk, maar wel ontzettend lekker!

Recepten van Jörgen Raymann

Ook op Social Media

Stay in Touch!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de lekkerste recepten en mooie acties en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.