• Accessoires
  • Recepten
  • Support
The Bastard VX brandvideo

Elk kookavontuur begint met een recept en zelfs het beste recept kan veranderd worden. Dit is het begin van iets nieuws, de start van een nieuwe creatie. Dat is onze filosofie. Neem iets goeds, probeer te verbeteren, daag jezelf uit en maak het nóg beter. Dat is The Bastard VX!

The Bastard VX logo
topcap
THE.BEST.CONTROL.

De nieuwe top cap van The Bastard VX kan gebruikt worden voor perfecte temperatuur controle. Draai de deksel van de top cap om en verhoog de luchtstroom zonder het bovenste gedeelte te hoeven verwijderen.

YOU.CAN.HANDLE.

De verbeterde ergonomische handgreep met gepoedercoate heavy duty beugels van geperste RVS.

Handle
Hinge
THE.EVERLASTING.HINGE.

Het scharnier van The Bastard VX is geoptimaliseerd voor inbouw in je buitenkeuken of op je tafel. Zijn sterke hefvermogen maakt het hanteren makkelijker dan ooit tevoren.

Play Video
MODERN.NEW.LOOK.

Dankzij onze nieuw ontworpen zwarte thermometer weet je altijd zeker hoe warm jouw Bastard VX is. Een thermometer waar functie en stijl elkaar omarmen.

STYLE.MEETS.FUNCTION.

Kwalitatieve bamboe, gecombineerd met een nieuw ontworpen stalen frame en een speciaal ontworpen stopscharnier om de tafel en keramiek te beschermen.

ALWAYS.IN.CONTROL.

Efficiënt en nauwkeurig, de klep van The Bastard VX heeft een dubbele schuifdeur. Het unieke platte ontwerp is modulair, waardoor het kostbare keramiek volledig onaangetast blijft

Firebox The Bastard VX
MEGA.STRONG.FIREBOX

Mooi van buiten én van binnen! Grotere Ash Bucket en Charcoal Basket voor langere grill-sessies. Door de meerdere stukken te gebruiken minder breekbaar en makkelijk te vervangen.

Inspiratie

Specificaties Medium

Rooster diameter

Rooster dikte

Hoogte met frame

Gewicht

Beschikbaar als SOLO

42 cm

6 mm

126 cm

89,5 kg

Nee

The Bastard VX Medium

Specificaties Large

Rooster diameter

Rooster dikte

Hoogte met frame

Gewicht

Beschikbaar als SOLO

49 cm

7 mm

131 cm

125,5 kg

Ja

The Bastard VX large