• Accessoires
  • Recepten
  • Support

Ontmoet

Henk Schiffmacher

Henk Schiffmacher is een fenomeen in de Internationale tatoeagewereld.

Korte biografie

Henk Schiffmacher, geboren en getogen in Nederland, is zonder twijfel een van ‘s werelds meest bekende tatoeëerders. Met een indrukwekkende carrière die zich uitstrekt over meer dan 40 jaar, heeft hij zijn stempel gedrukt op de wereld van de tatoeagekunst. In deze kennismakende tekst gaan we dieper in op het leven en de prestaties van Henk, waarbij we zijn internationale bekendheid en bijdragen aan de tatoeagecultuur benadrukken.

Henk Schiffmacher: Internationale Erkenning

Henk is niet alleen in Nederland een begrip, maar geniet wereldwijd erkenning en respect in de tatoeagewereld. Zijn talent en vakmanschap hebben de aandacht getrokken van enkele van ‘s werelds meest prominente persoonlijkheden, waaronder leden van de Red Hot Chili Peppers, Pearl Jam, Lady Gaga, Rita Ora, Adam Levine, Robbie Williams, Herman Brood en Kurt Cobain. Als de voorkeurstatoeëerder van deze iconen heeft Henk zijn artistieke stempel gezet op enkele van de meest opvallende lichaamskunstwerken ter wereld.

De Kunstenaar in de Maak

Henk Schiffmacher zijn liefde voor kunst begon al op jonge leeftijd. Hij koesterde een passie voor tekenen en het verzamelen van natuurhistorische objecten, wat zijn artistieke sensibiliteit voedde en uiteindelijk leidde tot zijn roeping als tatoeëerder. Zijn vermogen om complexe ontwerpen te maken en ze met precisie op de huid van zijn klanten te reproduceren, maakte hem tot een meester in zijn vak.

Het Leven van Henk Schiffmacher

Journaliste Corrie Verkerk heeft diepgravend onderzoek gedaan naar het leven van Henk Schiffmacher en heeft een biografie geschreven die het boeiende verhaal vertelt van zijn opmerkelijke carrière. Het boek werpt licht op verschillende facetten van zijn leven, van zijn tijd als cokedealer tot zijn ervaringen als fotograaf en tatoeëerder. Het onthult de persoon achter de beroemde naald en toont zijn reis vanuit de schaduwen naar het schijnwerperlicht.

Een Passie voor Eten en Koken

Naast zijn buitengewone talent als tatoeëerder heeft Henk Schiffmacher nog een andere passie die zijn fans waarderen: eten en koken. Hij staat bekend om zijn culinaire kunsten en bereidt graag de lekkerste gerechten op zijn Bastard. Zijn kookkunst brengt dezelfde toewijding en creativiteit naar de keuken als naar zijn tatoeagestudio. Deze barbecue is niet alleen een culinair werktuig, maar ook een symbool van zijn liefde voor vakmanschap en zijn toewijding aan het creëren van iets bijzonders, zowel in zijn kunst als in zijn dagelijkse leven.

Ook op Social Media