• Of het nu sneeuwt of juist bloedheet is, The Bastard staat buiten op je te wachten om een mooi stuk vlees, een verrassende groente of verse vis te bereiden.

    • Meet the
     accessories
 • Recepten
 • Contact
    • Beluister hier de lievelingsnummers van onze eigen Bastard ambassadeurs!

Ontmoet

Henk Schiffmacher

Henk Schiffmacher is een fenomeen in de Internationale tatoeagewereld.

Korte biografie

Henk Schiffmacher is toch wel dé bekendste tatoeëerder van de Nederland. Niet alleen in Nederland heeft Henk mooi tatoeages mogen zetten, hij is bekend over de hele wereld. Zo hebben de leden van Red Hot Chili Peppers en Pearl Jam een tatoeage van hem. Maar ook Lady Gaga, Rita ora, Adam Levine, Robbie Williams, Herman Brood en Kurt Cobain.

Als van jongs af aan had Henk voor voorliefde voor tekenen en het verzamelen van natuurhistorische objecten. Inmiddels zit Henk al meer dan 40 jaar in het vak, en schreef Journaliste Corrie Verkerk een biografie over het leven van Henk als cokedealer, hoerenloper, fotograaf en tatoeëerder.

Ook heeft Henk een grote liefde voor eten en koken, en maakt de lekkerste gerechten klaar op zijn Bastard. Naast de grote Bastard die bij Henk in de tuin staat, staat ook een kleine Bastard small van Louise Schiffmacher.

Recepten van Henk Schiffmacher

Saté lilit recept Louise Schiffmacher

Ook op Social Media

Stay in Touch!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de lekkerste recepten en mooie acties en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.