• Of het nu sneeuwt of juist bloedheet is, The Bastard staat buiten op je te wachten om een mooi stuk vlees, een verrassende groente of verse vis te bereiden.

    • Meet the
     accessories
 • Recepten
 • Contact
    • Beluister hier de lievelingsnummers van onze eigen Bastard ambassadeurs!

Ontmoet

Leo Alkemade

Leo Alkemade wel bekend als acteur, cabaretier en als schrijver maakt de lekkerste gerechten klaar van zijn Bastard voor zijn familie.

Korte biografie

Leo Alkemade, wie kent hem niet van de televisie serie; Komt een man bij de dokter, Flikken Maastricht, Oogappels of van de film Huisvrouwen bestaan niet? Naast zijn carrière als acteur is Leo Alkemade ook schrijven, liedjesschrijver en cabaretier. En tussen al deze bezigheden door, steekt hij ook zijn Bastard aan om voor zijn familie te koken.

De aller eerste kookvideo die is opgenomen met Leo en zijn Bastard ging gelijk viral op Instagram en TikTok. Hij maakt één van zijn favoriete BBQ-recepten, picanha met gegrilde prei en een salsa. Benieuwd wat Leo luistert in zijn vrije tijd? Luister dan de Alkemade’s Anthems X Bastard op Spotify.

Recepten van Leo Alkemade

Ook op Social Media

Stay in Touch!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de lekkerste recepten en mooie acties en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.