• Of het nu sneeuwt of juist bloedheet is, The Bastard staat buiten op je te wachten om een mooi stuk vlees, een verrassende groente of verse vis te bereiden.

  • Accessoires
  • Recepten
  • Contact
        • Beluister hier de lievelingsnummers van onze eigen Bastard ambassadeurs!

Ontmoet

Leo Alkemade

Leo Alkemade wel bekend als acteur, cabaretier en als schrijver maakt de lekkerste gerechten klaar van zijn Bastard voor zijn familie.

Korte biografie

Leo Alkemade – wie kent hem niet van de televisie series Komt een Man bij de Dokter, Flikken Maastricht en Oogappels of van de film Huisvrouwen Bestaan Niet? Naast zijn carrière als acteur is Leo ook druk als schrijver, liedjesschrijver en cabaretier. En tussen al deze bezigheden door, steekt hij ook nog zijn Bastard aan om voor zijn familie te koken.

De allereerste kookvideo die is opgenomen met Leo en zijn Bastard ging gelijk viral op Instagram en TikTok. Hij maakte hier één van zijn favoriete BBQ-recepten: picanha met gegrilde prei en een salsa. Benieuwd wat Leo luistert in zijn vrije tijd? Luister dan de Alkemade’s Anthems X Bastard op Spotify.

Recepten van Leo Alkemade

Picanha met salsa BBQ-recept

Ook op Social Media

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de lekkerste recepten en mooie acties en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.