• Accessoires
  • Recepten
  • Support

Ontmoet

Wolter Kroes

Wolter Kroes, één van de weinige die zingt en BBQ’t tegelijk. Hij heeft dan ook niet één, maar zelfs twee Bastards in zijn tuin staan.

Korte biografie

Wolter Kroes, een naam die synoniem staat voor muzikale klasse en passie voor barbecueën. Hij behoort tot die zeldzame groep artiesten die niet alleen met hun stem de harten van mensen veroveren, maar ook de kunst van het BBQ’en omarmen. Met niet één, maar zelfs twee Bastard barbecues in zijn tuin, toont Wolter zijn toewijding aan zowel muziek als culinair genieten. We gaan dieper in op het leven en de veelzijdigheid van Wolter Kroes, inclusief zijn hits in de Nederlandse muziekindustrie en zijn passie voor BBQ’en.

Wolter Kroes: De Muzikale Grootheid

Wolter Kroes heeft de Nederlandse muziekindustrie veroverd met zijn onmiskenbare stemgeluid en pakkende nummers. Een van zijn grootste hits, “Ik heb de hele nacht liggen dromen,” is een nummer dat nog steeds in het collectieve geheugen van Nederlanders gegrift staat. Zijn muziek heeft de kracht om emoties los te maken en mensen te laten meezingen, en dat maakt hem tot een ware muzikale grootheid.

Het Nederlandse Elftal’s Hymne

Naast zijn persoonlijke successen heeft Wolter Kroes een speciale plaats veroverd in het hart van voetbalfans in Nederland. Zijn nummer “Viva Hollandia” wordt keer op keer platgedraaid wanneer het Nederlandse Elftal weer het veld betreedt. Het is niet zomaar een lied; het is een hymne die de nationale trots en passie voor voetbal belichaamt. Wolter’s muziek verbindt mensen en weerklinkt in stadions en woonkamers over het hele land.

Wolter Kroes is een BBQ-liefhebber

Naast zijn muzikale carrière heeft Wolter een andere passie die hij koestert in zijn hart en tuin: barbecueën. Wat hem onderscheidt van velen, is dat hij niet één, maar zelfs twee Bastard barbecues in zijn tuin heeft staan. Deze hoogwaardige kamado-grills stellen hem in staat om zijn culinaire creativiteit de vrije loop te laten en de heerlijkste gerechten te bereiden voor vrienden en familie.

BBQ en Muziek: Een Perfecte Combinatie

Voor Wolter Kroes is BBQ’en niet alleen een culinair avontuur, maar ook een manier om te ontspannen en te genieten van de goede dingen in het leven. Het samenzijn met dierbaren rond de barbecue, terwijl zijn muziek als achtergrondmuziek speelt, creëert een sfeer van warmte en gezelligheid. Zijn liefde voor muziek en barbecueën komen samen om memorabele momenten te creëren.

Recepten van Wolter Kroes

Ook op Social Media