• Of het nu sneeuwt of juist bloedheet is, The Bastard staat buiten op je te wachten om een mooi stuk vlees, een verrassende groente of verse vis te bereiden.

    • Meet the
     accessories
 • Recepten
 • Contact
    • Beluister hier de lievelingsnummers van onze eigen Bastard ambassadeurs!

Ontmoet

Sanne Vogel

Sanne Vogel wel bekend als Nederlandse filmactrice, schrijfster en theaterregisseur maakt de lekkerste vegan gerechten klaar op haar Bastard.

Korte biografie

Sanne heeft een grote passie voor koken en heeft dan ook haar eerste eigen kookboek uitgebracht, ‘De vier seizoenen met Vogel’. Het is een kookboek vol met lekkere plantaardige recepten. Daarbij maak Sanne Vogel verschillende kookprogramma’s voor Libelle TV en Linda Originals.

Naast haar passie voor koken, maak Sanne tientallen parade-voorstellingen, korte films, theatermonologen en de bioscoophit Hartenstraat. Nu met The Bastard Large in haar tuin geniet ze van het buiten koken en niet alleen voor zichzelf en haar man, maar ook voor haar kinderen. Eerst naar de pluktuin om zelf de groentes te oogsten en deze vervolgens te poffen, low en slow garen of juist even kort te grillen. Sanne maakt de lekkerste plantaardige BBQ-recepten!

Recepten van Sanne Vogel

Sanne Vogel Geroosterde miso bloemkool
Gepofte bieten van Sanne Vogel

Ook op Social Media

Stay in Touch!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de lekkerste recepten en mooie acties en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.