• Accessoires
  • Recepten
  • Support

Ontmoet

Sanne Vogel

Sanne Vogel, welbekend als Nederlandse filmactrice, schrijfster en theaterregisseur, maakt de lekkerste vegan gerechten klaar op haar Bastard.

Korte biografie

Sanne Vogel, een veelzijdige Nederlandse filmactrice, schrijfster, theaterregisseur, en een ware virtuoos in de keuken. Haar Bastard is niet alleen een barbecue; het is een podium voor haar culinaire creativiteit. We gaan dieper in op het leven en de passies van Sanne Vogel, inclusief haar liefde voor koken op de Bastard, haar veganistische kookboek, en haar indrukwekkende carrière in de wereld van theater en film.

De Creatieve Wereld van Sanne Vogel

Sanne Vogel heeft haar sporen verdiend in de Nederlandse entertainmentindustrie. Ze is niet alleen een getalenteerde actrice, maar ook een bekwame theaterregisseur. Met tientallen parade-voorstellingen, korte films, theatermonologen en haar rol in de bioscoophit “Hartenstraat,” heeft ze haar veelzijdigheid als artiest bewezen. Haar vermogen om in diverse rollen te schitteren en verhalen tot leven te brengen, maakt haar tot een opvallende persoonlijkheid in de Nederlandse film- en theaterwereld.

Koken als Kunst

Naast haar succesvolle carrière in de kunsten heeft Sanne Vogel nog een andere passie die ze koestert: koken. Haar keuken is een laboratorium waarin ze experimenteert met smaken en texturen. Recentelijk heeft ze haar eerste eigen kookboek uitgebracht, getiteld ‘De vier seizoenen met Vogel’. Dit kookboek staat vol met heerlijke plantaardige recepten die niet alleen gezond, maar ook eenvoudig thuis te bereiden zijn. Haar talent om smaakvolle vegan gerechten te creëren is bewonderenswaardig.

Koken voor de Camera

Sanne’s liefde voor koken gaat verder dan haar eigen keuken. Ze deelt haar culinaire avonturen met de wereld door verschillende kookprogramma’s te presenteren, zoals die voor Libelle TV en Linda Originals. Haar enthousiasme en expertise in de keuken stralen door het scherm en inspireren anderen om met plantaardige ingrediënten te experimenteren.

Sanne Vogel en The Bastard

Met The Bastard Large in haar tuin creëert Sanne momenten van puur genot voor zichzelf, haar man en natuurlijk haar kinderen. De buitenkeuken is voor haar een plek waar creativiteit en smaak samenkomen. Het begint vaak met een bezoek aan de pluktuin, waar ze verse groenten en kruiden oogst om te gebruiken in haar gerechten. Terug in haar eigen tuin gaat ze aan de slag om deze ingrediënten te poffen, langzaam te garen of juist kort te grillen op haar Bastard. Samen met haar Bastard maakt Sanne de heerlijkste plantaardige BBQ-recepten.

Vegan BBQ Kunstenaar

Sanne Vogel bewijst dat barbecueën niet beperkt hoeft te zijn tot vleesliefhebbers. Haar Bastard is het canvas waarop ze plantaardige gerechten tot kunst verheft. Met een schat aan smaakcombinaties en grilltechnieken laat ze zien dat een vegan BBQ net zo smakelijk en bevredigend kan zijn. Haar liefde voor de Bastard en haar culinaire creativiteit gaan hand in hand, wat resulteert in gastronomische hoogstandjes die iedereen kunnen inspireren.

Recepten van Sanne Vogel

Ook op Social Media