• Of het nu sneeuwt of juist bloedheet is, The Bastard staat buiten op je te wachten om een mooi stuk vlees, een verrassende groente of verse vis te bereiden.

  • Accessoires
  • Recepten
  • Contact
        • Beluister hier de lievelingsnummers van onze eigen Bastard ambassadeurs!

Ontmoet

Sanne Vogel

Sanne Vogel, welbekend als Nederlandse filmactrice, schrijfster en theaterregisseur, maakt de lekkerste vegan gerechten klaar op haar Bastard.

Korte biografie

Sanne Vogel heeft een grote passie voor koken. Recentelijk heeft ze dan ook haar eerste eigen kookboek uitgebracht: ‘De vier seizoenen met Vogel’. Dit kookboek staat vol met lekkere plantaardige recepten die je eenvoudig thuis kunt bereiden. Daarnaast maakt Sanne verschillende kookprogramma’s voor Libelle TV en Linda Originals.

Naast haar passie voor koken, heeft Sanne een grote passie voor acteren. Zo maakte ze al deel uit van tientallen parade-voorstellingen, korte films, theatermonologen en de bioscoophit Hartenstraat. Met The Bastard Large in haar tuin, geniet ze nu met volle teugen van het buiten koken voor zichzelf en haar man, en natuurlijk ook voor haar kinderen. Zo’n buiten-momentje bestaat vaak uit een bezoekje naar de pluktuin waar ze verse groenten oogst, waarna de actrice in eigen tuin aan de slag gaat om deze ingrediënten te poffen, low en slow te garen of juist even kort te grillen. Samen met haar Bastard, maakt Sanne zo de lekkerste plantaardige BBQ-recepten!

Recepten van Sanne Vogel

Linzenstoof van de BBQ voor kinderen
Sanne Vogel kookboek, De vier seizoenen van Vogel
Gevulde pompoen van The Bastard - BBQ kerstrecept
Sanne Vogel Geroosterde miso bloemkool
Gepofte bieten van Sanne Vogel

Ook op Social Media

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de lekkerste recepten en mooie acties en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.