• Accessoires
  • Recepten
  • Support

Ontmoet

Susan Aretz

Susan Aretz is een culinaire duizendpoot, kookboekenauteur, en gek op BBQ’en en borrelen.

Korte biografie

Susan Aretz, een naam die synoniem staat voor culinaire creativiteit en passie voor goed eten. Sinds 2015 prijkt een Bastard in haar tuin, maar haar liefde voor koken reikt verder dan dat. Ze heeft niet alleen verschillende kookboeken op haar naam staan, maar is ook de trotse auteur van haar vijfde borrel-kookboek. We duiken dieper in het leven en de culinaire wereld van Susan Aretz, inclusief haar voorliefde voor de Bastard en haar wereldrecord-borrelevenement.

Susan Aretz en BBQ

Susan Aretz staat bekend als de “Borrel-Koningin.” Haar recente kookboek, het vijfde in de reeks, is gewijd aan het creëren van heerlijke borrelhapjes op de BBQ. Ze daagt de traditionele opvattingen uit en bewijst dat je op de barbecue veel meer kunt bereiden dan alleen grote stukken vlees. “Waarom geen lekkere borrelrecepten van de BBQ?” vraagt Susan zich af. Met haar innovatieve benadering heeft ze een schat aan recepten samengesteld om elke borrel tot een culinair feest te maken.

Toekomstige BBQ-Gids

Maar Susan zit niet stil. Ze heeft plannen om haar eerste BBQ-kookboek uit te brengen. Hierin zal ze haar uitgebreide kennis en passie voor grillen delen, waardoor ze zowel beginnende als ervaren BBQ-liefhebbers inspireert om hun culinaire grenzen te verleggen.

Tijdens de lancering van een van haar kookboeken pakte Susan Aretz groots uit. Ze creëerde een mega-borrelplank die niet alleen indrukwekkend was maar ook het wereldrecord voor de langste borrelplank brak. Deze prestatie toont haar ongekende toewijding aan het delen van haar passie voor eten en samenzijn. Susan is niet alleen een kookboekschrijfster, maar ook een entertainer die van elk moment een culinair avontuur maakt.

Van Ontbijt tot Dessert

De recepten van Susan zijn veelzijdig en geschikt voor elke gelegenheid. Op haar eigen website kun je niet alleen borrelrecepten vinden, maar ook een breed scala aan andere gerechten, van ontbijt tot desserts en van pasta tot hele weekmenu’s. Haar toegankelijke benadering van koken moedigt mensen aan om te experimenteren en te genieten van smakelijke creaties in hun eigen keuken.

Wil je de sfeer van het borrelen en BBQ’en met Susan Aretz ervaren? Luister dan naar de “Bastard X Susan Borrel List” op Spotify. Deze playlist biedt een muzikale achtergrond die perfect past bij de gezellige sfeer van borrelen en barbecueën. Het is de soundtrack van genieten, proeven en samenzijn.

Recepten van Susan Aretz

Ook op Social Media