• Of het nu sneeuwt of juist bloedheet is, The Bastard staat buiten op je te wachten om een mooi stuk vlees, een verrassende groente of verse vis te bereiden.

  • Accessoires
  • Recepten
  • Contact
        • Beluister hier de lievelingsnummers van onze eigen Bastard ambassadeurs!

Ontmoet

Susan Aretz

Susan Aretz is een culinaire duizendpoot, kookboekenauteur, en gek op BBQ’en en borrelen.

Korte biografie

Naast dat Susan Aretz al sinds 2015 in het bezit is van een Bastard, heeft zij ook verschillende kookboeken geschreven. Zo heeft ze heel recent haar 5e borrel-kookboek uitgebracht. Zoals Susan zelf zegt: “Wie zegt dat je alleen maar grote stukken vlees kunt klaarmaken op de BBQ? Waarom geen lekkere borrelrecepten van de BBQ?” Maar Susan zit niet stil, want binnenkort komt haar eerste BBQ-kookboek uit!

Omdat Susan zo gek is op borrelen, heeft zij tijdens haar boeklancering een mega-borrelplank gemaakt. En daarmee heeft Susan het wereldrecord langste borrelplank verbroken. Je hoeft niet alle kookboeken in huis te hebben, om de recepten van Susan te maken. Op haar eigen website vind je niet alleen borrelrecepten, maar allerlei soorten recepten terug: van ontbijt, desserts en pasta tot hele weekmenu’s.

Ben jij benieuwd naar welke muziek Susan luistert tijdens het BBQ’en op haar Bastard en tijdens het borrelen? Luister dan naar de Bastard X Susan Borrel List op Spotify. Borrelen maar!

Recepten van Susan Aretz

Ananas met rum van de BBQ
Loaded Nachos from the Bastard
Flatbread pizza's

Ook op Social Media

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de lekkerste recepten en mooie acties en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.