• Accessoires
  • Recepten
  • Support
Loaded Nachos
Soort gerecht: Rund
Aantal personen: 4 personen
Susan Aretz and The Bastard

Susan Aretz maakt een van haar favoriete borrel-recepten van de BBQ: Loaded Nachos. Je kunt bij dit gerecht zelf bepalen hoeveel toppings je wilt gebruiken, om de nachos misschien zelfs extra loaded te maken.

Bij het bereiden van heerlijke Loaded Nachos zijn de juiste accessoires essentieel. De Bastard Sizzling Plate & Holder, samen met de Apron en Leather Gloves, vormen een perfect trio om dit smaakvolle gerecht op de barbecue te creëren.

De Bastard Sizzling Plate & Holder is een onmisbare toevoeging aan je barbecue-arsenaal. Deze gietijzeren kookplaat biedt de ideale basis voor het bakken van het gehakt dat de kern vormt van de Loaded Nachos. Het duurzame materiaal zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en een uitstekend hittebehoud, waardoor het gehakt perfect wordt gebakken en alle smaken behouden blijven. Het grote en lage ontwerp van de kookplaat maakt het eenvoudig om de nachos op te bouwen en de toppings gelijkmatig te verdelen.

De Apron en Leather Pro Gloves, ook verkrijgbaar bij The Bastard, bieden niet alleen bescherming tegen hitte en spetters, maar voegen ook een vleugje stijl toe aan je barbecue-ervaring. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zorgen ze voor comfort en duurzaamheid tijdens het kookproces. Met deze accessoires ben je niet alleen goed uitgerust, maar ook modieus terwijl je jouw culinaire creaties tot leven brengt.

Benieuwd naar het volledige proces van het bereiden van Loaded Nachos? Bekijk de video op ons Instagram-account @thebastard.official, waar Susan Aretz je meeneemt in de stappen van dit heerlijke borrelrecept. Ontdek de veelzijdigheid van de Bastard Sizzling Plate & Holder en de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met de Apron en Leather Gloves. Maak van elke barbecue-ervaring een culinair avontuur met deze hoogwaardige accessoires.

Kooktijd: 10 min |

Voorbereidingstijd: 10 min |

Temperatuur: 200 °C direct

Wat heb je nodig?

500 gram rundergehakt
1 tl uienpoeder
1 tl knoflookpoeder
½ tl chilipoeder
½ tl zout en peper
50 ml BBQ saus, naar keuze

150 gram geraspte kaas
200 gram nacho’s
optioneel: 1 blik zwarte bonen

Extra toppings
1 tomaat, in kleine blokjes
1 avocado, in kleine blokjes
1 rode ui, in dunne ringetjes
zure room, naar smaak
optioneel: verse koriander

Loaded Nachos from the Bastard

Deze producten kunnen je helpen bij het bereiden van dit recept!

Bereidingswijze

Verwarm je Bastard naar een temperatuur van 180 °C direct.

Braad het gehakt aan in een pan die geschikt is voor de barbecue. Komt er veel vocht uit het gehakt? Giet dit dan eerst af voordat je de BBQ-saus toevoegt. Schep alles even om en haal de pan dan van het rooster. 

Verhit nu je kamado op 200 °C indirect.

Verdeel wat gehakt over een gietijzeren pan of schaal. Leg hier de nacho's overheen, dan weer wat gehakt, eventueel nog de zwarte bonen en verdeel er tot slot de geraspte kaas over. Zet de pan of schaal terug op je Bastard en sluit de deksel. Laat dit staan totdat de kaas is gesmolten. Dit kan zo'n 5 minuten duren.

Mocht je dit gerecht éxtra lekker willen maken, dan kun je nadat de kaas is gesmolten ook nog kiezen voor wat extra toppings over de loaded nacho’s. Drankje erbij en genieten maar!

Ook lekker...

Nog meer overheerlijke recepten binnen hetzelfde type als bovenstaand gerecht.

Heb je het gemaakt? Share on social #BASTARDCOOKING en laat ons meegenieten !