• Accessoires
  • Recepten
  • Support

Ontmoet

Baggi Begovic

Ajdin Begovic, ook wel bekend als DJ Baggi Begovic is één van de bekende DJ’s van Nederland en draait over de hele wereld.

Korte biografie

‘De geïmporteerde Bosniër’, zoals Ajdin Begovic zichzelf noemt, kwam in 1995 naar Nederland. Niet veel later ging hij aan de slag met zijn passie voor muziek, waarna Baggi al snel werk maakt van zijn hobby als DJ. Misschien heb je de muziek van DJ Baggi Begovic wel voorbij horen komen op Tomorrowland, A Day At The Park, SAGA festival, Mad Fox, Kingsday at the Park en Madness. En zo zijn er nog veel meer festivals waar Baggi heeft gedraaid, want inmiddels heeft hij meer dan 1200 keer op het podium gestaan. Ook afgelopen zomer draaide hij elke week in de Pacha op Ibiza.

Baggi vliegt de hele wereld over, werkt samen met onder andere Tiësto en vind het ook daarnaast ook nog eens leuk om zelf te koken. Naast zijn eigen Instagram-account Baggiofficial, gebruikt hij het Instagram-account Baggieats om alles over eten te delen. Naast zijn passie voor muziek heeft hij namelijk een grote passie voor eten. En dit deelt hij graag met zijn volgers, want op Baggi Eats vind je de lekkerste gerechten van over de hele wereld terug. Naast Sarma die zijn moeder maakt en de coquilles uit Spanje, deelt Baggi natuurlijk ook gewoon de klassieke appeltaart.

Ook op Social Media