• Of het nu sneeuwt of juist bloedheet is, The Bastard staat buiten op je te wachten om een mooi stuk vlees, een verrassende groente of verse vis te bereiden.

    • Meet the
     accessories
 • Recepten
 • Contact
    • Beluister hier de lievelingsnummers van onze eigen Bastard ambassadeurs!

Ontmoet

Baggi Begovic

Ajdin Begovic, ook wel bekend als DJ Baggi Begovic is een van de bekende DJ’s van Nederland en draait over de hele wereld.

Korte biografie

‘De geïmporteerde Bosniër’, zoals hij zichzelf noemt, kwam in 1995 naar Nederland. Niet veel later begon hij mijn zijn hobby als DJ, maar van deze hobby maakte Baggi als snel zijn werk. Misschien heb je de muziek van Baggi wel voorbij horen komen op Tomorrowland, A Day At The Park, SAGA festival, Mad Fox, Kingsday at the Park en Madness. En zo zijn er nog veel meer festivals waar Baggi heeft gedraaid, want inmiddels heeft hij meer dan 1200 keer op het podium gestaan. Ook afgelopen zomer draaide Baggi elke week in de Pacha op Ibiza.

Hij vliegt de hele wereld over, werkt samen met onder andere Tiësto en vind het ook nog leuk om zelf te koken. Naast zijn eigen Instagram-account Baggiofficial, heeft hij ook een Instagram-account met allemaal maar eten, Baggieats. Naast zijn passie voor muziek heeft hij ook een grote passie voor eten. En hij deelt de lekkerste gerechten van over de hele wereld op dit Instagram-account. Naast Sarma die zijn moeder maakt en de coquilles uit Spanje vind je ook de klassieke appeltaart terug.

 

Recepten van Baggi Begovic

Nog geen recepten gevonden

Ook op Social Media

Stay in Touch!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de lekkerste recepten en mooie acties en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.