• Accessoires
  • Recepten
  • Support

Grill Pin (6 pieces)

BB806
Grill, Pin

Vind je het lastig om het vlees goed in positie te houden? Geen probleem, want dat is precies waar The Bastard Grill Pin voor is gemaakt!

Het installeren van de Grill Pin op je barbecue zorgt ervoor dat je het vlees, of welk product je ook wilt grillen, goed in balans houdt. Zo is er indirecte hitte onder het vlakke oppervlak van het product en krijgt het de perfecte circulatie zonder te veel kleur.

Maar dat is nog niet alles! Deze Grill Pins doen ook dienst als multi-level grill. Daarmee kun je je grill wat hoger plaatsen, verder van de warmtebron af, zodat je meer controle hebt over de temperatuur.

Niet alleen zijn The Bastard Grill Pins een must-have accessoire, maar ze zien er ook nog eens mooi uit, met een laser gegraveerd logo en een handige metalen box voor veilige opslag.

Recepten gemaakt met dit accessoire

The Bastard Grill pin

THE BASTARD PRODUCT MAGAZINE

The Bastard Catalogus voor 2023 is compleet vernieuwd! Een Catalogus met alle nodige informatie over jouw favoriete Bastard of accessoire, maar daar blijft het niet bij. Onze 2023 Catalogus is ook een magazine, met interviews, recepten, lifestyle foto’s, blogs en zelfs 3D-foto’s!