• Accessoires
  • Recepten
  • Contact
  • Mixtapes
St. Jacobs Bacon
Soort gerecht: Schaaldier
Aantal personen: 4

Een wijs mens zei eens: ‘Bacon makes everything better.’ Dat kunnen we alleen maar beamen. het geldt in ieder geval zeker voor deze coquille.

Voorbereidingstijd: 5 |

Temperatuur: Steek de Bastard aan tot 200 graden, direct.

Wat heb je nodig?

16 coquilles 16 plakjes ontbijtspek gesmolten boter, ghee of olie, om in te smeren zout en versgemalen zwarte peper, naar smaak Verder nodig 4 spiesen

Bereidingswijze

Spoel de coquilles af onder koud water en dep ze droog. Wikkel de plakjes spek om de coquilles heen, zorg ervoor dat een gedeelte dubbel is omwikkeld, en spies de coquilles samen. Wrijf de coquilles in met de gesmolten boter, ghee of olie en plaats ze op het rooster van The Bastard. Gril elke kant ongeveer 2 minuten.

Ook lekker...

Nog meer overheerlijke recepten binnen hetzelfde type als bovenstaand gerecht.
Stap binnen in een culinair genot terwijl we je meenemen op een smaakvolle reis met ons meesterlijke gerecht: de verrukkelijke Gerookte Zalmforel met schelpjes en oesters, prachtig gepresenteerd te midden van een weelde aan schelpen en oesters. Dit buitengewone recept echte Bastard recept belooft een ware oceaan van smaak die je smaakpapillen zal betoveren en...
Overheerlijke coquilles met aardpeer klaargemaakt op The Bastard VX
Kung Fu is de bekende vechtsport uit China. Ooit is ons verteld dat de letterlijke betekenis van Kung Fu iets is als “ongelooflijk vaardig zijn in”. Wij gaan voor Kung Fu of BBQ en daar hebben we een heel lekker recept bij.

Heb je het gemaakt? Share on social #BASTARDCOOKING en laat ons meegenieten !