• Of het nu sneeuwt of juist bloedheet is, The Bastard staat buiten op je te wachten om een mooi stuk vlees, een verrassende groente of verse vis te bereiden.

  • Accessoires
  • Recepten
  • Contact
        • Beluister hier de lievelingsnummers van onze eigen Bastard ambassadeurs!

St. Jacobs Bacon
Soort gerecht: Schaaldier
Aantal personen: 4

Een wijs mens zei eens: ‘Bacon makes everything better.’ Dat kunnen we alleen maar beamen. het geldt in ieder geval zeker voor deze coquille.

Voorbereidingstijd: 5 |

Temperatuur: Steek de Bastard aan tot 200 graden, direct.

Wat heb je nodig?

16 coquilles 16 plakjes ontbijtspek gesmolten boter, ghee of olie, om in te smeren zout en versgemalen zwarte peper, naar smaak Verder nodig 4 spiesen

Bereidingswijze

Spoel de coquilles af onder koud water en dep ze droog. Wikkel de plakjes spek om de coquilles heen, zorg ervoor dat een gedeelte dubbel is omwikkeld, en spies de coquilles samen. Wrijf de coquilles in met de gesmolten boter, ghee of olie en plaats ze op het rooster van The Bastard. Gril elke kant ongeveer 2 minuten.

Heb je het gemaakt? Share on social #BASTARDCOOKING en laat ons meegenieten !

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de lekkerste recepten en mooie acties en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ook lekker...

Nog meer overheerlijke recepten binnen hetzelfde type als bovenstaand gerecht.
Overheerlijke coquilles met aardpeer klaargemaakt op The Bastard VX
Kung Fu is de bekende vechtsport uit China. Ooit is ons verteld dat de letterlijke betekenis van Kung Fu iets is als “ongelooflijk vaardig zijn in”. Wij gaan voor Kung Fu of BBQ en daar hebben we een heel lekker recept bij.
Let’s get Spanish zoals een Nederlandse band al aangaf. Paella is een tijdloos gerecht dat je eindeloos kunt variëren. De officiële Paella uit Valencia is een keihard beschermd gerecht, maar waarom zou je iets maken zoals ieder ander het maakt? Gebruik verse ingrediënten die jij lekker vindt. En zoek je eigen balans tussen vlees, vis...