• Accessoires
  • Recepten
  • Support
Camembert met Honing
Soort gerecht: Dessert
Aantal personen: 4 personen

In de wereld van The Bastard, waar we de kunst van het barbecueën verheffen tot een ware levensstijl, heeft één recept zich standvastig bewezen als een tijdloze favoriet: Camembert met Honing, doordrenkt met knoflook en rozemarijn. Dit hemelse samenspel van smaken is een onbetwiste triomf en heeft zijn plaats verdiend sinds de allereerste workshops die we met trots met jullie deelden. En geloof ons, het verveelt nooit.

Het recept voor Camembert met Honing, geliefd bij zowel de doorgewinterde grillmasters als de beginners van The Bastard, is meer dan alleen een snack. Het is een culinaire belevenis die je smaakpapillen betovert en je gasten doet watertanden van verwachting. Serveer het als een verleidelijke snack tijdens je volgende barbecuefeest of transformeer het tot een verrassend nagerecht dat je diner naar een hoger niveau tilt.

Om de Camembert met Honing zo makkelijk mogelijk klaar te maken is onze Plate Setter Square onmisbaar. Met deze keramische warmteplaatzorg je ervoor dat The Bastard de werking van een oven krijgt. Je vlees, groenten of vis branden niet meer aan en garen gelijkmatig. Ook voor het maken van de lekkerste pizza’s is een plate setter onontbeerlijk. Wel in combinatie met een pizzasteen natuurlijk. De keramische plate setter square bestaat uit drie delen: de RVS houder en twee losse halfronde stenen gemaakt van cordoriet keramiek.

Denk naast deze handige accessoire ook aan veiligheid. Daarvoor is onze The Bastard Apron een must have. Het schort biedt veiligheid door spetters tegen te houden en is ook nog eens super stylish. Ook zijn onze Fiber Thermo Gloves onmisbaar. Met deze handschoenen pak je zo een RVS rooster uit jouw Bastard.

Houdt ook onze Instagram pagina in de gaten voor nog meer lekkere gerechten: thebastard.official

Kooktijd: 30 minuten |

Voorbereidingstijd: 5 minuten |

Temperatuur: 180°C indirect

Wat heb je nodig?

1 camembert
1 takje rozemarijn, naaldjes gerist
2 tenen knoflook, in dunne plakjes
8 el honing
1 takje tijm, blaadjes gerist brood/crackers

Camembert met honing

Deze producten kunnen je helpen bij het bereiden van dit recept!

Bereidingswijze

Leg de camembert in een passende, hittebestendige ovenschaal.

Kerf een ruitpatroon in de bovenkant en steek in het midden van elk kruisje een roze-marijnnaaldje en een plakje knoflook.

Verdeel de helft van de honing over de bovenkant en strooi de tijmblaadjes erover.

Zet de schaal met de camembert op het rooster boven de plate setter, doe de deksel van The Bastard dicht en verwarm de camembert 20 minuten.

Sprenkel dan de rest van de honing erover en serveer met brood en crackers.

Ook lekker...

Nog meer overheerlijke recepten binnen hetzelfde type als bovenstaand gerecht.

Heb je het gemaakt? Share on social #BASTARDCOOKING en laat ons meegenieten !