• Accessoires
  • Recepten
  • Support

GOOD.BETTER.BASTARD.

GBB-CIA-NL

Met Good.Better.Bastard. hebben we niet zomaar een kookboek gemaakt, maar we hebben ons culinaire manifest gesmeed waarin onze passie en karakter naar voren komt. Ontrafel de geheimen van The Bastard met pro tips over temperatuurregeling, rooktechnieken en meer. Beschouw dit als jouw roadmap een echte Bastard te worden.

We vieren kamado-koken aan de hand van 24 persoonlijkheden die dit boek uniek maken. Ontdek je grillende alter ego in Good.Better.Bastard. Vooropgesteld: iedere Bastard is one of a kind. Een mix van verschillende types is onontbeerlijk.

Ben je een ‘True Chef’ en grill je een tomahawk met houtskoolboter of ‘The Dictator’ met citroen-langoustines. De ware ‘Entertainer’ komt met de ultieme BBQ borrelplank. Of ben jij ‘The Teacher’, die wijsheid geeft over vuur en rook? Of toch misschien ‘The Butcher’, die meesterwerken van BBQ gerechten maakt? Elke persoonlijkheid is uniek en hun barbecuevaardigheden zijn net zo onderscheidend als jij.

Dit luxe kookboek, met afmetingen van 28x23x4 inch, is een culinair manifest met 96 recepten zoals  en 280+ pagina’s Bastard-inhoud. De gerechten in dit boek zijn uitdagend, inspirerend, maar vooral heel erg lekker. Het is een afspiegeling van wat je het liefste op The Bastard maakt. Het verhaal in dit boek wordt ook verteld door de ogen van een aantal inspirerende kunstenaars. Zij gingen de uitdaging aan om een interpretatie te gegeven aan deze 24 Bastard characters.

Ignite your grilling soul – because when it comes to BBQ, there’s Good, there’s Better, and then there’s Bastard.

Recepten gemaakt met dit accessoire

Good Better Bastard kookboek

THE BASTARD PRODUCT MAGAZINE

The Bastard Catalogus voor 2023 is compleet vernieuwd! Een Catalogus met alle nodige informatie over jouw favoriete Bastard of accessoire, maar daar blijft het niet bij. Onze 2023 Catalogus is ook een magazine, met interviews, recepten, lifestyle foto’s, blogs en zelfs 3D-foto’s!