• Of het nu sneeuwt of juist bloedheet is, The Bastard staat buiten op je te wachten om een mooi stuk vlees, een verrassende groente of verse vis te bereiden.

    • Meet the
     accessories
 • Recepten
 • Contact
    • Beluister hier de lievelingsnummers van onze eigen Bastard ambassadeurs!

Yes We Cannelloni!
Soort gerecht: Gevogelte
Aantal personen: 4

We doen natuurlijk allemaal alsof we grootmeesters van de grill zijn, maar iedereen kan wel wat basis- theorie gebruiken.

Wat heb je nodig?

24 cannelloni buisjes pasta, Pulled chicken, 150 gr geraspte Appenzeller, bv. Kaltbach, Extra BBQ-saus, 100 gr rucola

Bereidingswijze

Deze cannelloni voldoet aan alle grondbeginselen van het BBQ’en. Gebruik als vulling de B12 Roast to Heaven (pulled chicken), pulled pork, gehakt of andere restjes die je nog hebt liggen. Zeg nooit dat wij ons niet druk maken om cradle- to-cradle. Dit gerecht bewijst hoe recycle-minded wij zijn. Om de cannelloni te laten garen heb je wel wat vet en vocht nodig, maar ook dat mag ergens anders vandaan komen. Meng de pulled chicken met geraspte kaas, rucola en met een beetje BBQsaus. Of een hoop, dat mag ook. Jouw smaak is altijd raak. Vul de cannelloni buisjes met het magische melange dat je zojuist hebt gecreëerd en wikkel de plakjes spek zorgvuldig en met gevoel om de buisjes pasta heen. Je wilt dat het goed bedekt is, anders blijft de pasta op sommige stukken ongaar en hard. Gaar je cannelloni in 20 minuten in een gietijzeren pan op de BBQ. Bestrijk de cannelloni de laatste vijf minuten met BBQ-saus voor een zoet-krokante buitenkant. Dus als het kraakt, komt dat door deze laatste stap en niet omdat de pasta ongaar was, capiche?

Heb je het gemaakt? Share on social #BASTARDCOOKING en laat ons meegenieten !

Ook lekker...

Nog meer overheerlijke recepten binnen hetzelfde type als bovenstaand gerecht.
Kip met koffie en BBQ saus is dé combinatie. Maak hier een sandwich van met getoaste brioche, tropical jalapeño salsa, pancetta en kool salade. Top deze sandwich af met krokant gebakken kippenhuid. Ben je benieuwd naar de video van deze sandwich met espresso kip? Kijk dan op ons Instagram-account @thebastardnl. Een sandwich maken van The...
Er zullen mensen zijn die denken dat de kip is aangebrand. Typisch gevalletje van gezichtsbedrog.