• Of het nu sneeuwt of juist bloedheet is, The Bastard staat buiten op je te wachten om een mooi stuk vlees, een verrassende groente of verse vis te bereiden.

    • Meet the
     accessories
 • Recepten
 • Contact
    • Beluister hier de lievelingsnummers van onze eigen Bastard ambassadeurs!

Spare Ribs Easy Smoked
Soort gerecht: Varken
Aantal personen: 4

Hmmm, van deze Spare Ribs loopt het water ons al in de mond! Heerlijke easy smoked Ribs vol van smaak met een uitdagende twist door de smaak van rookhout. Smokey Good!

Wat heb je nodig?

Voorgegaarde spareribs (1 per persoon), Santa Maria American BBQ saus.

Bereidingswijze

Dep de spareribs goed droog met keukenpapier. Plaats de ribs in het rack en zet deze op de barbecue zodra de Smoke Generator goed aan het roken is. Smeer de zijkanten van de ribs in met de saus. Laat de saus goed karamelliseren, dit duurt ongeveer 50 minuten. Duurt het je te lang, grill dan de laatste minuut direct boven het vuur.  Enjoy!

Heb je het gemaakt? Share on social #BASTARDCOOKING en laat ons meegenieten !

Ook lekker...

Nog meer overheerlijke recepten binnen hetzelfde type als bovenstaand gerecht.
Sneeuw of zon, The Bastard kan altijd aan! Vaak worden burnt ends van brisket gemaakt, maar met dit recept maak je burnt ends van pork belly. Een lekker recept om eens te proberen dit weekend. Gebruik voor dit recept onze Bastard Ultimate Rib Rub om de pork belly lop smaak te brengen. En lak de...
Wat dacht je van een lekker wit bolletje Pulled Pork afgetopt met The Bastard Barbacoa Picante voor dit weekend? Rub de procureur met onze Lucifers Delight rub, laat een nachtje intrekken en vlam je Bastard maar aan. Rook de procureur eerst met wat chucks en gaar hem daarna in een Dutch Oven met bier, verschillende...