• Of het nu sneeuwt of juist bloedheet is, The Bastard staat buiten op je te wachten om een mooi stuk vlees, een verrassende groente of verse vis te bereiden.

  • Accessoires
  • Recepten
  • Contact
        • Beluister hier de lievelingsnummers van onze eigen Bastard ambassadeurs!

Spare Ribs Easy Smoked
Soort gerecht: Varken
Aantal personen: 4

Hmmm, van deze Spare Ribs loopt het water ons al in de mond! Heerlijke easy smoked Ribs vol van smaak met een uitdagende twist door de smaak van rookhout. Smokey Good!

Voorbereidingstijd: 60 |

Temperatuur: Steek je barbecue aan tot ongeveer 180°C, je kan altijd de ribs nog even afgrillen. Plaats het bakje met rookhout direct op de kolen. Verder nodig: The Bastard Kamado Barbecue The Bastard One Minute Lighter Houtskool naar keuze The Bastard Gloves The Bastard BBQ Tang The Bastard rookhout hickory The Bastard Smoke Generator The Bastard Spare Rib Rack Kwastje

Wat heb je nodig?

Voorgegaarde spareribs (1 per persoon), Santa Maria American BBQ saus.

Bereidingswijze

Dep de spareribs goed droog met keukenpapier. Plaats de ribs in het rack en zet deze op de barbecue zodra de Smoke Generator goed aan het roken is. Smeer de zijkanten van de ribs in met de saus. Laat de saus goed karamelliseren, dit duurt ongeveer 50 minuten. Duurt het je te lang, grill dan de laatste minuut direct boven het vuur.  Enjoy!

Heb je het gemaakt? Share on social #BASTARDCOOKING en laat ons meegenieten !

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de lekkerste recepten en mooie acties en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ook lekker...

Nog meer overheerlijke recepten binnen hetzelfde type als bovenstaand gerecht.
Een casselerrib is een klassiek Duits gerecht, dat vaak geserveerd wordt met stamppot. Met dit recept zet je een hele maaltijd op tafel! De casselerrib gaar je aan de rotisserie.
Een broodje om je vingers bij af te likken, gemaakt door Bob en Maarten van Butcher of Blue. Dit broodje chorizo is een smaakexplosie in je mond. Door het pittige van de chorizo, scherpe van de mosterd en het zure van de zuurkool voldoet dit broodje aan alle eisen. Want waarom zou je alleen maar...
Een recept uit het nieuwste kookboek ‘Snack Attack’ van Jord Althuizen, dat uitkomt in maart 2023. Bij deze alvast de primeur: Crispy Griddled Bacon-Corn Fritters. De smaken van het spek, de cheddar en de jalapeño pepers passen perfect bij elkaar. De rode ui geeft de corn fritters een licht scherpe smaak, wat een hele goede...