• Accessoires
  • Recepten
  • Support
Spare Ribs Easy Smoked
Soort gerecht: Varken
Aantal personen: 4

Hmmm, van deze Spare Ribs loopt het water ons al in de mond! Heerlijke easy smoked Spare Ribs vol van smaak met een uitdagende twist door de smaak van rookhout. Smokey Good!

Wat deze Spare Ribs zo speciaal maakt, is niet alleen hun sappige en malse textuur, maar ook de diepe, rokerige smaak die doordrenkt is in elk hapje. Door langzaam te garen boven smeulende houtskool en aromatisch hout, worden de ribben doordrenkt met de complexe smaken van de rook, waardoor een onweerstaanbare smaakexplosie zal ontstaan die al je zintuigen prikkelt.

Maar het geheim van echt geweldige Spare Ribs ligt niet alleen in de bereiding, maar ook in de liefde en toewijding waarmee ze worden klaargemaakt. Van het zorgvuldig selecteren van de beste kwaliteit vlees tot het perfect kruiden en marineren, elke stap in het proces draagt bij aan de unieke smaakbeleving van deze iconische lekkernijen.

Denk naast dit heerlijke recept voor Easy Smoked Spare Ribs natuurlijk ook aan veiligheid. Dit kan je heel handig doen met onze Fiber Thermo Gloves. Ze zijn gemaakt van Nomex en Kevlar, zeer hittebestendig en super stevig. Ook is onze The Bastard Apron een echte must-have. Naast dat hij je kleding beschermt van vetvlekken en spetters is hij ook nog eens super stylish!

Houdt ook onze Instagram pagina in de gaten voor nog meer lekkere gerechten: thebastard.official

Kooktijd: 50 |

Voorbereidingstijd: 60 |

Temperatuur: 180°C

Wat heb je nodig?

Voorgegaarde spareribs (1 per persoon), Santa Maria American BBQ saus.

Spare Ribs

Deze producten kunnen je helpen bij het bereiden van dit recept!

Bereidingswijze

Dep de spareribs goed droog met keukenpapier. Plaats de ribs in het rack en zet deze op de barbecue zodra de Smoke Generator goed aan het roken is. Smeer de zijkanten van de ribs in met de saus. Laat de saus goed karamelliseren, dit duurt ongeveer 50 minuten. Duurt het je te lang, grill dan de laatste minuut direct boven het vuur.  Enjoy!

Heb je het gemaakt? Share on social #BASTARDCOOKING en laat ons meegenieten !