• Accessoires
  • Recepten
  • Support
Grilled Cheese Sandwich
Soort gerecht: Varken
Aantal personen: 4

Het grote geheim van een goede tosti is niet wat je ertussen stopt, maar wat je met de buitenkant doet. En wat smeer je dan aan de buitenkant? Er zijn mensen die overtuigd zijn dat je het allerlekkerste resultaat krijgt met mayonaise. Wij gaan voor old school en smeren er boter op.

Voorbereidingstijd: 20 |

Temperatuur: Steek de Bastard aan tot 180 graden, direct.

Wat heb je nodig?

8 sneden rustiek brood 90 g Gruyère, geraspt 8 plakjes maple bacon  (zie recept hieronder) Boter; om in te smeren Voor de maple bacon Olijfolie, om in te vetten 8 plakken bacon 2 el bruine suiker 1 tl chilivlokken 2 el maple sirup Verder nodig  Aluminiumfolie Gietijzeren steak press (Koop nu) Gietijzeren pan

Bereidingswijze

Leg voor de maple bacon een stukje ingevet aluminiumfolie op The Bastard. Leg hierop de bacon, bestrooi na 5 minuten met bruine suiker en chilivlokken en kwast in met de maple syrup. Zet eventueel de gietijzeren steak press alvast op het vuur. Beleg een boterham met Gruyère en een plak maple bacon. Smeer de buitenkanten in met boter en bak de tosti in de gietijzeren pan aan beide kanten goudbruin. Gebruik eventueel een steak press.

Heb je het gemaakt? Share on social #BASTARDCOOKING en laat ons meegenieten !