• Accessoires
  • Recepten
  • Support

The bastard
kamado barbecue

The Bastard barbecue is ontstaan vanuit de liefde voor authentieke smaken en design. Vandaar dat voor The Bastard kamado uitsluitend de beste materialen worden gebruikt.

Leer

Ontdek

Inspireer

Character.Is.All.

Barbecue

Opzoek naar dé perfecte uitbreiding voor jouw tuin, balkon, dakterras, werkplek of buitenkeuken? Zoek dan niet verder, want de keramische barbecues van The Bastard maken in weer of geen weer van elke plek een smakelijk Walhalla.

Voordelen van the bastard

Met onze keramische barbecues, ook wel Kamado genoemd, heb je in één aanschaf een complete buitenkeuken in handen. The Bastard kan direct en indirect grillen, roken, bakken, stoven en nog veel meer. Zo maak je met welk formaat Bastard ook de meest smaakvolle, sappige en indrukwekkende gerechten voor al jouw vrienden en familie. Schrik daarentegen niet van deze veelzijdigheid, want of je nou nog nooit houtskool hebt aangestoken of een waardige BBQ-pro bent, iedereen kan met The Bastard overweg.

Daarnaast heeft The Bastard s ’werelds grootste assortiment accessoires voor jouw Keramische barbecue, wat de mogelijkheden en uitbreidingen eindeloos maakt. Bloemkool van het spit? Geen probleem! In een paar minuten een echte restaurant pizza? Makkie! Low&Slow een varkensnek voor jouw broodje pulled pork? Om je vingers bij af te likken! Binnen no-time is The Bastard jouw beste vriend.

Beschikbaar in een glans (Classic) of mat (Urban) uitvoering met hoogwaardig keramiek. Makkelijk verrijdbaar door onze soepele wielen en het robuuste frame of ook zonder frame verkrijgbaar om in jouw kamado tafel te plaatsen. Daarnaast komen bijna al onze modellen standaard met een Ash Lifter, Charcoal Basket en Multi Level System wat The Bastard de meest veelzijdige BBQ op de markt maakt!

The Bastard kamado Barbecue insides

Join the club!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de lekkerste recepten en mooie acties en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bastard Explained by Jord althuizen

The Bastard is zo’n veelzijdige BBQ dat we begrijpen dat extra uitleg op zijn plaats is. En wie anders dan pyro-culinair avonturier Jord Althuizen kan dat beter uitleggen?

In deze video-serie leer je van Jord wat The Bastard is, wat The Bastard kan, welke accessoires echte must-have zijn. Ook leer je meer over rookhout, rooksnippers, rubs en sauzen.

Wil je nog meer weten over The Bastard? Bekijk dan de veel gestelde vragen pagina!

Bastard Explained by Klaus Breinig

The Bastard is zo’n veelzijdige BBQ dat we begrijpen dat extra uitleg op zijn plaats is. En wie anders dan pyro-culinair avonturier Klaus Breinig kan dat beter uitleggen?

In deze video-serie leer je van Klaus wat The Bastard is, wat The Bastard kan, welke accessoires echte must-have zijn. Ook leer je meer over rookhout, rooksnippers, rubs en sauzen.

Wil je nog meer weten over The Bastard? Bekijk dan de veel gestelde vragen pagina!

Ontdekken

The Bastard

garantie barbecue

Daarnaast is The Bastard barbecue verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor het perfect is voor elke grootte keuken of buitenruimte. Het is ook geruststellend om te weten dat het bedrijf uitstekende garanties en klantenservice biedt, met een garantie van 20 jaar op het keramiek en 5 jaar op de overige onderdelen.

The Bastard Accessoires

Wanneer je een Bastard kamado aanschaft heb je al de meest veelzijdige barbecue in handen. Toch kan je elk formaat Bastard nóg verder uitbreiden met onze accessoires. Je kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Van elektrische aanstekers tot barbecue ijsblokjes en van onze eigen kookboeken tot gietijzere pannen in elk formaat.

Druk de knop “Bekijk alle accessoires” of vind een winkel bij jou in de buurt om ons assortiment te bekijken!

Bestel jouw barbecue accessoires bij een van onze dealers.

Inspireren

Raak geïnspireerd

Bij The Bastard zijn wij niet alleen trots op onze producten, maar ook trots op onze ambassadeurs. Van atleten tot muzikanten en van sterrenchefs tot influencers, zij zijn diehard Bastard gebruikers met kookkunsten die wij graag met iedereen delen.

Recepten

Zo goed zelfs dat er recepten van deze ambassadeurs te vinden zijn op onze site en dat deze worden gedeeld in onze nieuwsbrieven. Aarzel dus niet om je voor onze nieuwsbrief aan te melden voor heerlijke BBQ-recepten.