• Accessoires
  • Recepten
  • Support

BBQ World Malta – Sbl Limited

Sinds de oprichting van ons merk zetten wij ons in om klanten een geweldige ervaring te bieden. Door de klant centraal te stellen, bieden wij de best mogelijke match tussen kwaliteit en prijs - zodat iedereen essentiële producten voor huis & tuin, verlichting met geweldige aanbiedingen kan krijgen. Ben jij op zoek naar de beste BBQ winkel Malta? Dan ben je bij Sbl Limited aan het juiste adres!

Adresgegevens

10 Triq Oscar Zammit

HMR 1281

Hamrun

Malta

Contactgegevens

+356 21230349

Maak een afspraak !

Vul het formulier in en maak een afspraak bij onze serious dealer. Hij contacteert jou dan telefonisch of per mail om in onderling overleg een afspraak vast te leggen. Hij zal jou tijdens die afspraak dan met plezier alles uitleggen over onze Bastards en accessoires.

Voornaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Gewenste datum*
Gewenst tijdslot*
Contacteer me*

Maak een afspraak !

Voor deze serious dealer kan je niet rechtstreeks via ons een afspraak maken. Gelieve de dealer rechtstreeks te contacteren.

De beste BBQ winkel Malta

Ben jij op zoek naar de beste BBQ winkel Malta? Dan ben je bij Sbl Limited aan het juiste adres! Wij zijn een serious dealer van The Bastard en bieden alles wat je nodig hebt voor de perfecte BBQ-ervaring.

Bij Sbl Limited geloven we dat een goede BBQ meer is dan alleen maar lekker eten. Het is een hele ervaring, en daarom zijn wij zo enthousiast over The Bastard Kamado. Deze hoogwaardige keramische barbecue biedt niet alleen geweldige kookprestaties, maar is ook een lust voor het oog en gaat jarenlang mee.

Als serious dealer van The Bastard in Malta hebben wij een uitgebreid assortiment van deze fantastische barbecues beschikbaar voor aankoop. Of je nu een compacte Bastard zoekt voor in je tuin, of een grotere variant voor gezellige BBQ-feestjes met vrienden en familie, wij hebben het allemaal.

Naast The Bastard Kamado’s bieden wij ook een ruime keuze aan accessoires, zoals gietijzeren roosters, pizzastenen en hoesjes om jouw BBQ te beschermen tegen weer en wind. Ons deskundige team staat altijd klaar om jou te adviseren over de beste opties voor jouw behoeften en budget.

En als je nog niet zeker weet hoe je jouw nieuwe Bastard Kamado moet gebruiken, dan kun je bij ons terecht voor tips en advies over het aansteken, het onderhoud en het bereiden van de lekkerste gerechten. Wij zijn er trots op dat we onze klanten de beste BBQ-ervaring kunnen bieden en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met jouw aankoop.

Dus, als jij een BBQ winkel Malta zoekt, kom dan langs bij Sbl Limited. Onze showroom is gemakkelijk te bereiken en we hebben voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Of je nu een doorgewinterde grillmaster bent of net begint, wij helpen jou graag bij het vinden van de perfecte BBQ. Kies voor The Bastard en geniet van de beste BBQ-ervaring die je ooit hebt gehad!

Is dit niet in de buurt? Bekijk al hier al onze verkooppunten en vind jouw BBQ specialist in de buurt!