• Of het nu sneeuwt of juist bloedheet is, The Bastard staat buiten op je te wachten om een mooi stuk vlees, een verrassende groente of verse vis te bereiden.

  • Accessoires
  • Recepten
  • Contact
        • Beluister hier de lievelingsnummers van onze eigen Bastard ambassadeurs!

Smokey Blueberry Gin-Tonic
Soort gerecht: Cocktail
Aantal personen: 1

Deze variant op Gin Tonic ken je ongetwijfeld nog niet!

Voorbereidingstijd: 20 |

Temperatuur: 100 °C, indirect. Zet de topventilatie en bodemventilatie een klein beetje open. Voeg houtskool en rooksnippers toe, zodat The Bastard extra gaat roken.

Wat heb je nodig?

Voor 1 cocktail 1 handje blauwe bessen, plus extra ter garnering 2 takjes verse tijm 1 el suikersiroop 1 shotglaasje gin naar keuze Ijsblokjes Tonic naar keuze Verder nodig Rooksnippers Gietijzeren pan Staafmixer

Bereidingswijze

Rook indirect een handje blauwe bessen in een gietijzeren pan op The Bastard. Rook een takje tijm direct in het vuur op The Bastard. Mix de blauwe bessen met het gerookte takje tijm (gerist) en de suikersiroop kort met een staafmixer en schenk in een glas. Vul het glas aan met gin, ijsblokjes en tonic en maak af met wat blauwe bessen en een takje verse tijm.

Heb je het gemaakt? Share on social #BASTARDCOOKING en laat ons meegenieten !

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de lekkerste recepten en mooie acties en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ook lekker...

Nog meer overheerlijke recepten binnen hetzelfde type als bovenstaand gerecht.
Met een Bastard kun je niet alleen een stuk vlees, vis of groente grillen. Je kunt er ook nog eens hele goede cocktails mee maken. Voor deze cocktail rook je de kersen met kersenrookhout voor ongeveer 30 minuten. Hierdoor krijgt je cocktail nog meer smaak. Wil je zelf eens experimenteren met cocktails van The Bastard?...
Deze tailor made designcocktail werd gelanceerd op B-day 2017.