• Heb je schade en wil je garantie claimen? Zorg er dan voor dat jouw kamado is geregistreerd. Dit is verplicht om in aanmerking te komen voor garantie. Registreren kan hier .

    Voor de registratie is een geldig aankoopbewijs noodzakelijk waarop het product, de naam van de erkende dealer en de aankoopdatum duidelijk zichtbaar zijn. Een pintransactie is geen geldig aankoopbewijs.

    Wanneer je The Bastard hebt ontvangen als incentive van bijv. je werkgever of hebt gewonnen bij een prijsvraag o.i.d dan kun je als garantiebewijs een document (brief of mail) meesturen waaruit blijkt dat je The Bastard hebt ontvangen of gewonnen. Onderdelen die hierop verplicht vermeld dienen te staan zijn: naam gever, naam ontvanger (eigenaar), welk type model en de aankoopdatum. Dit dient dan als aankoopbewijs.

    Heb je je Bastard cadeau gekregen, dan adviseren we je toch om het aankoopbewijs te vragen aan de gever, hoe ongemakkelijk dat soms ook kan zijn. Het zou toch zonde zijn als je geen gebruik kan maken van de garantie als je geen aankoopbewijs hebt!