• Accessoires
  • Recepten
  • Contact
        • Beluister hier de lievelingsnummers van onze eigen Bastard ambassadeurs!

Ontmoet

Nick Bril

Nick Bril is een opmerkelijke persoonlijkheid die zowel als chef-kok en als DJ indruk maakt met zijn vernieuwende culinaire creaties en energieke muzieksets.

Korte biografie

Chef-kok en DJ Nick Bril is een opmerkelijke persoonlijkheid in de culinaire en muzikale wereld. Met zijn uitzonderlijke talenten heeft hij zowel in de keuken als achter de draaitafels een indrukwekkende reputatie opgebouwd.

Als chef-kok is Nick Bril eigenaar van ‘s werelds meest gerenommeerde restaurants, waaronder The Jane in Antwerpen, waar hij samenwerkt met chef-kok Sergio Herman. Zijn culinaire creaties zijn een harmonie van smaken, texturen en visuele pracht. Met een moderne en vernieuwende benadering weet hij gerechten te creëren die de zintuigen prikkelen en de grenzen van de gastronomie verleggen.

Naast zijn passie voor koken, heeft Nick Bril ook een diepgewortelde liefde voor muziek. Als DJ heeft hij opgetreden op internationale podia en festivals, waarbij hij zijn eclectische muziekstijl en energieke sets met het publiek deelt. Zijn unieke vermogen om sferen te creëren en emoties over te brengen door middel van muziek maakt hem een veelgevraagde DJ in de clubscene.

Wat Nick Bril zo bijzonder maakt, is zijn vermogen om zijn passies voor koken en muziek te combineren. Hij organiseert regelmatig culinaire evenementen waarbij hij zijn gerechten begeleidt met zorgvuldig geselecteerde soundtracks, waardoor een unieke en meeslepende eetervaring ontstaat. Deze symbiose tussen voedsel en muziek onderscheidt Nick Bril als een innovator in zijn vakgebied.

Met zijn ongeëvenaarde talenten en grenzeloze creativiteit blijft Nick Bril zowel de culinaire als muzikale wereld inspireren. Zijn gedrevenheid om nieuwe smaken en geluiden te ontdekken, gecombineerd met zijn charismatische persoonlijkheid, maken hem tot een buitengewone en veelzijdige artiest die mensen over de hele wereld blijft fascineren.

Recepten van Nick Bril

Ook op Social Media

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de lekkerste recepten en mooie acties en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.