• Of het nu sneeuwt of juist bloedheet is, The Bastard staat buiten op je te wachten om een mooi stuk vlees, een verrassende groente of verse vis te bereiden.

    • Meet the
     accessories
 • Recepten
 • Contact
    • Beluister hier de lievelingsnummers van onze eigen Bastard ambassadeurs!

Ontmoet

Frank Lammers

Frank Lammers, dé acteur uit Ferry en Undercover en gek op zijn Bastard.

Korte biografie

Zeg je Frank Lammers dan zeg je Ferry. Frank speelt de sterren in Undercover en Ferry, in hoeveel landen Netflix deze serie en film uitbrengt? Je wil het niet weten, zelf in Amerika loopt Frank niet meer ongekend over straat. Naast zijn acteerkunsten is Frank Lammers ook regisseur, televisiepresentator. Niet alleen Frank is gek op koken, ook zijn vrouw Eva Posthuma de Boer heeft een grote passie voor koken. Zij heeft al veel kookboeken op haar naam staan, waaronder de hele serie van Keukenkastjes.

Dat Frank Lammers van goed en lekker eten houdt, is dus niet gek. Toen de Bastard zijn balkon op werd geteeld wist Frank gelijk wat hij ging maken. Gegilde kip met aardappels en een grote pan met mosselen. Tijdens de opname van zijn nieuwe film, mochten wij met team Bastard voor de hele crew een BBQ verzorgen, met Frank uiteraard zelf achter de Bastard.

Recepten van Frank Lammers

Nog geen recepten gevonden

Ook op Social Media

Stay in Touch!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de lekkerste recepten en mooie acties en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.